úterý 13. května 2014

První třetina - Konec třetiny

Šatan odchází na trestnou lavici za sekání . 32. min: Lídr KHL stupňuje tlak na obranu Slovanu , ta zatím drží . Střely na branku jsou v druhé třetině zatím 11:3 , jinými slovy, co minuta, Bet365 to střela Dinama na Januse . 27. min: Přesilovku využil Miklík , který prošel Bet -at -home sám celé kluziště a vyrovnal na 1:1 . 26. min: Ve druhé třetině se zatím hraje rychlý hokej bez velkých šancí, na Unibet trestnou lavici Unibet jde domácí Jalasvaara . Bet- at -home Ještě předtím se vytáhl Janus a zachránil Slovan od druhého gólu. První třetina : Konec třetiny , střely na branku byly 7:13 . 18. min: Na dvě minuty jde ven Rjazancev za nedovolené bránění Daňa . 17. min: Vyloučení Kukumberg za sekání domácí nevyužili . Druhou přesilovku odehráli stejně jako Slovan svou druhou početnou Bet365 výhodu nevýrazně . 13. min: Na trestné lavici sedí Filip Novák za hákování Radivojeviče . Slovan nevyrovnal .




 



Střely na branku jsou 4:8 , na góly je to 1:0 pro domácí , kteří využili přesilovku . 8. min: Slovan odehrál přesilovku dobře , se šancemi , ale nevyužil ji. Von jde Radivojevič , protože háková . 6. min: Rjazancev dostal dvě minuty za podražení Tomáše Mikuš , Slovan bude hrát přesilovku . Zraněný Dominik Graňák za domácích nehraje , první šanci měl v 3. minutě Slovan , Bet -at -home Jerjomenko ji zlikvidoval . Zápas začal. V domácí brance chytá Jerjomenko , v hostující Janus . 

Až sedmnáct z osmnácti účastníků skončilo ročník 2012/2013 v plusu . Jihokorejci Heung -Min Son ( uprostřed ) z Leverkusenu a hráči Herthy Berlín Sami Allagui (vlevo ) a Peter Pekarík na ilustrační Bet -at -home snímku . Bet365 Foto : TASR / AP FRANKFURT . Německá fotbalová bundesliga zaznamenala již devátý rok po sobě Unibet finanční nárůst a její obrat se dostal opět nad hranici dvou miliard . Stalo se to podruhé v historii .

Žádné komentáře:

Okomentovat