pátek 27. února 2015

Gáborík o Sekery: 'Může nám velmi pomoci'

Z příchodu slovenského hokejového obránce Andreje Sekeru do Los Angeles Kings má radost i jeho krajan Marián Gáborík (na snímku TASR). Kanonýr "králů" jej označil za velkou Unibet posilu, která může obhájci Stanleyova poháru výrazně pomoci v boji o play-off. Kings získali Sekeru z Caroliny Hurricanes.

Do "města andělů" dorazil 28letý obránce ve čtvrtek a absolvoval povinné lékařské testy. Na duel s Ottawou, v němž Kings prohráli 0: 1, ještě nenastoupil, debut by si měl ukroutit už v noci na sobotu v kalifornském derby na ledě Anaheimu. Na začátku své mise na západě USA bude Sekera bydlet u svého kamaráda a krajana Gáboríka, se kterým se Unibet zná ze slovenské reprezentace.

Z jeho příchodu má Gáborík, který přišel do Kings loni těsně před uzávěrkou přestupů, velkou radost. "S Andrejem se znám dlouhá léta, hráli jsme v reprezentaci a často jsme i spolu trénovali v létě," řekl Gáborík pro latimes.com a dodal: "Je to pro nás velká posila a může nám Unibet velmi pomoci. Je to kvalitní hráč do obrany , i do útoku a má šikovné ruce. Velmi se těší, že k nám přišel a chce nám pomoci. "

Sekera si v dresu Kings oblékne dres s číslem 7, který v LA naposledy nosil už hráč Pittsburghu Rob Scuderi. Ze současného kádru Los Angeles hrál v Unibet minulosti v Buffalu s Robyn Regehr. "Je to kvalitní hráč. V Buffalu jsme nastupovali v jedné obranné formaci, já nalevo a on vpravo. Dokáže hrát na obou stranách kluziště, je podobný jako Alec Martinez, který umí hrát v obraně iv útoku," řekl Regehr o sekery.
viac zde: http://sazky-clic.com/

Žádné komentáře:

Okomentovat