neděle 1. června 2014

Gombos do finále dvouhry na challenger ve Vicenze

Slovenská tenista Norbert Gombos (na snímku ) nasazen jako sedmý zvítězil v sobotním zápase semifinále dvouhry na turnaji ATP Challenger Tour v italské Vicenze (dotace 42 500 eur , antuka ) nad Španělem Gerardem Granollers-Pujol za 77 minut dvakrát 6:3 .

V neděli bude Gombos ve finále čelit 22 -letému Srbovi Filipovi Krajinovic , 163. v počítačovém pořadí . Už má jistotu 48 bodů do renkingu a sázení live prémie 3600 eur. Šampion získá 80 bodů a 6150 eur.

Třiadvacetiletý galantský rodák Gombos figuruje na 166. příčce ve světovém žebříčku , dosud nejvyšší byl na 158. pozici , nyní atakuje svůj rekord . Daviscupový sázkové bonusy online reprezentant ČR zatím má na kontě tři singlové tituly z úrovně ITF Futures , ale ještě ani jeden challengerový .

tenis / turnaje
Doprovodnou kuriozitou sobotního výsledku je fakt , že Gombos " krajanských " dosáhl odvetu rodině po tom, jak Gerardův bratr Marcel Granollers - Pujol přemohl Martina Klizan v 3. kole pařížského grandslamového Roland Garros . Turnaj ve Vicenze se nejlepší sázkové bonusy může nést v dokonalé české režii . V debli si totiž vybojovali primát Andrej Martin s Igorem Zelenaya .

1 komentář:

  1. darmowe pewniaki bukmacherskie,darmowe fixy,insidery,surebety.wygraj z bukmacherem,typy atp wta tenis,tenisowe ustawki,fix typy,typy na dzis i jutro,typy na weekend,najlepsze blogi bukmacherskie darmowe,surebety

    http://darmowepewniakibukmacherskie.blogspot.com

    OdpovědětVymazat