pondělí 9. června 2014

Hamšík byl na srazu, mrzí ho neúčast proti Č. Nahoru a Rusku

Slovenská fotbalová reprezentace se v blížících se mezistátních přípravných duelech proti Černé Hoře ( 23. 5. v Senci ) av Rusku ( 26. 5. v Petrohradě ) bude muset obejít bez Marka Hamšíka , který si tak zatím nepřipisuje 70. start v nejcennějším dresu . Šestadvacetiletý záložník italského klubu SSC Neapol má zdravotní problémy, které mu nedovolují hrát v zmíněných zápasech .

" Situace není nejlepší , chybí několik hráčů , ale to přináší život a fotbal . Hamšík má výron a devět dní netrénoval . Marek projevil zájem nastoupit alespoň v Rusku , ale po konzultaci s lékaři jsme se rozhodli , že nebudeme riskovat , " řekl na úterní tiskové konferenci po Bet-at-home odpoledním srazu trenér slovenské fotbalové reprezentace Ján Kozák .
http://cz.top10-bookies.com/betclic/
Navzdory zmíněné skutečnosti se Hamšík objevil při Slunečních jezerech. " Velmi mě mrzí , ale v duelech proti Černé Hoře a Rusku nebudu moci hrát . Škoda , čekají nás totiž kvalitní soupeři . Černohorci měli v posledních letech super výsledky, vždy nešťastně vypadli nebo jí v kvalifikaci chybělo málo na postup. Rusové jdou na mistrovství světa do Brazílie , budou to mít Betclic bonus proti nám jako generálku , i to bude kvalitní zápas , " referoval pro agenturu SITA špílmachr Neapole , který utrpěl zranění levého kotníku před týdnem ve vítězném zápase předposledního 37. kola Serie A na hřišti Sampdorie Janov ( 5:2 ) . V zmíněném setkání vstřelil Hamšík gól na 4:1 , ale v 65. min musel odejít předčasně z trávníku po zákroku Škodrana Mustafiho . " Přišlápnout mi nohu a udělal silný výron kotníku. Za těch deset dní se to bohužel ještě nevyléčila . "

Odchovanec Jupie Podlavice a bývalý hráč Slovanu Bratislava a Brescie Calcio navzdory současným zdravotním trampotám hodnotí kladně klubovou sezónu 2013 / 2014 . V nejvyšší soutěži obsadil Neapol 3. místo : za Juventusem Turín a AS Řím, v Itálií sklenici sázkové kanceláře online triumfoval 3. května ve finále nad Fiorentinou ( 3:1 ) . " Určitě mě potěšila tato trofej , radost z našeho vítězství měl celý Neapol. Pokud jde o účinkování našeho mužstva , sezónu hodnotíme pozitivně . A bude to ještě pozitivněji , když přejdeme přes předkolo Ligy mistrů a dostaneme se do skupinové fáze této soutěže, " dodal trojnásobný fotbalista roku v ČR ( 2009 , 2010, 2013 ) Marek Hamšík .

Žádné komentáře:

Okomentovat